Hátmasszázs

A hátfájás modern életvitelünk egyik leggyakoribb tünete, mellyel szinte mindenki megküzd napi szinten. Azonban a legtöbb esetben nem a tünet okát szűntetik meg, hanem csak a fájdalmat csillapítják, így terhelve le még inkább az így is túlterhelt szervezetet.

Ha Ön is hátfájással küzd a tünetek enyhítése helyett válasszon inkább egy jóval kellemesebb megoldást, a hátmasszázst!

Hiszen a hátmasszázzsal nem csak a fájdalom szűntethető meg, hanem a fájdalmat kiváltó tünet együttes is eltűnhet. Hiszen a speciális mozdulatokkal végzett hátmasszázs feloldja a letapadt izmokat és eltűnteti a fájdalmat okozó csomókat, valamint stabilizálja a teljes háttat és vállat.

Milyen további előnyei vannak a hátmasszázsnak?

  • megszűnteti a fejfájást
  • felpezsdíti a vérkeringést
  • javítja a közérzetet

Azonban ahhoz, hogy a hátmasszázs ne csak kellemes, hanem eredményes is legyen, fontos, hogy szakemberre bízzuk a mozdulatokat. Ugyanis előfordulhat, hogy egy laikus számára kellemesnek tűnő hátmasszázs inkább árt, mint használ.

Szalonunk fő célja, hogy vendégei számára a maximális kényeztetést és felüdülést biztosítsa, így a hátmasszázs alkalmával is vendégünk a lehető legjobb szolgáltatást kapja.

Miért érdemes hátmasszázsra is a Monroe Szalont választania?

  • Mert vendégeinket egy igényesen és kellemesen berendezet környezet várja, ahol masszőrjeink és masszőzeink rendkívül figyelmesek és odaadóak.
  • Mert a hátmasszázs során kizárólag minőségi krémek és olajok kerülnek felhasználásra.
  • Mert különleges kényeztető szolgáltatásokat biztosítunk, hogy teljes legyen vendégeink testi-lelki egyensúlya.

Mert a közös lazításra vágyó pároknak közös hátmasszázst is biztosítunk.