Fétis masszázs

Mindenkiben ott lapul az a bizonyos rosszasság, a vágy a különlegességek iránt vagy éppen a hajlam a perverzitásra. Azonban utóbbi egy igazán különleges kategória, hiszen ami nekünk még „normális” az meglehet, hogy a másik félnek már a perverz kategória. És éppen ezért a vágyak nem elítélendők, hanem inkább teljesítendők!

Nem meri vágyait felfedni partnere előtt? Vagy azokra inkább nemet mond partnere? Esetleg nincs kivel különleges hajlamait kiélnie?

A Monroe Masszázsnál szinte minden vágya kielégülésre talál!

Figyelmes és dekoratív munkatársaink a fétis masszázs során szinte mindent megadnak, amit a vendég csak kíván. Sőt még annál többet is! Hiszen a fétis masszázs során a különleges kéréseknek eleget téve kényeztetik egyszerre a fáradt testet és a lelket, miközben vendégünk a mennyekben jár.

Milyen szolgáltatások igényelhetőek a fétis masszázs során?

Teljes test masszázs, levezetéssel, melynek során munkatársunk az igényeknek megfelelően öltözik fel és alkalmazza a kiválasztott eszközöket, illetve teljesíti a kéréseket.

Mi várja vendégünket a fétis masszázs során?

  • teljes diszkréció
  • kellemes és higiénikus környezet
  • különleges élmények

A fétis masszázst elsősorban az urak számára ajánljuk, de természetesen kényeztetjük hölgy vendégeinket és az extrémitást kedvelő párokat is.

Ne tartsa hát vissza vágyait, élje meg a legtitkosabb álmait! És legyen részese egy igazán különleges fétis masszázsnak.

Figyelem! A fétis masszázs során munkatársaink a testi épség határaink belül kényeztetnek, melynek során szexuális szolgáltatásokra nincs lehetőség.