Csúszka masszázs

Az érzékiség legmagasabb foka és a testek tökéletes egymáshoz idomulása, mely egy olyan harmonikus testi-lelki állapotot eredményez, melyet még soha nem tapasztalhattunk meg. Ezt nem mással, mint a csúszka masszázzsal élhetjük meg, hiszen a teljes test masszázs során szinte az egész testünk egy nagy erogén zónává válik.

A csúszka masszázs során vendégeink megtapasztalhatják az érzékek legmagasabb fokát, hiszen meztelen masszőrjeink a nyaktól egészen a lábujjakig masszírozzák ügyfeleinket át. Azonban a csúszka masszázs nem csak a testet, hanem a lelket is fantasztikus kényeztetésben részesíti, ugyanis a lágy és simogató mozdulatok mellett a meztelen test folyamatos érintése boldogsággal tölti meg a lelket.

Mitől lesz igazán különleges a csúszka masszázs?

E masszázs legfontosabb eleme az olaj, mely válogatott alapanyagokból készített természetes afrodiziákum. Mely mind a két testen végig kenve segíti vendégeinket az igazán sikamlós élményekhez.

Az alapos olajozást követően kollégáink olyan feledhetetlen élményekben részesítik vendégeinket, melyek kedvező élettani hatásokkal is bírnak.

A csúszka masszázs többek közt nyugtató hatással van az idegrendszerünkre és a megfáradt szervezetünkre, valamint a keringésünkre és szervezetünk méregtelenítésére. Tehát a csúszka masszázs nem csak a testnek és a léleknek, de még az elménknek is jót tesz.

Mivel tesszük még különlegesebbé a csúszka masszázst?

  • teljes diszkrécióval
  • bársonyos olajokkal
  • figyelmes, odaadó és dekoratív masszőrökkel
  • kellemesen berendezett, hangulatos környezettel